Talk About the Latest in Home Automation/Home Electronics -
Home Automation Forum

Smarthome Forum
Insteon Home Automation
Login or Register
 
Home | Profile | Register | Active Topics | Search | FAQ | Smarthome | Security and Privacy
 All Forums
 General Discussion
 Insteon
 Only me with Insteon Alexa problem?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

demax182
New Member

16 Posts

Posted - 04/28/2018 :  6:24:53 PM  Show Profile  Reply with Quote
I was able to use Alexa yesterday to control my Insteon devices, but now I cannot. Alexa is now telling me that the Insteon hub isnít responding. In the past when I had this problem I simply tell Alexa to rediscover Insteon devices. However, that is not even working to fix the problem. Anybody else having this issue? If you were able to resolve it, how did you do it? Thanks in advance.

Rich_Guy
New Member

15 Posts

Posted - 05/20/2018 :  7:27:15 PM  Show Profile  Reply with Quote
I had an original Alexa not long after they first came out I had my Insteon lighting working at first but then after some time maybe a few months I forget just how long, Alexa started to tell me it could not find whatever light I was trying to operate. I was never able to get it working again after that. I've since disconnected Alexa and don't use it anymore.

Good luck, hope you can work things out.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Smarthome Forum © 2000-2018 Smartlabs, Inc Go To Top Of Page
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07