Talk About the Latest in Home Automation/Home Electronics -
Home Automation Forum

Smarthome Forum
Insteon Home Automation
Login or Register
 
Home | Profile | Register | Active Topics | Search | FAQ | Smarthome | Security and Privacy
 All Forums
 General Discussion
 Insteon
 haveing trouble with new PowerLinc Modem #2413u
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jamun99
Starting Member

10 Posts

Posted - 10/12/2019 :  10:24:43 AM  Show Profile  Reply with Quote
i just bought a brand new powerLinc Modem #2413U.

it seems to be working but every now and then this starts showing in homeseer log and then i have troble turning lights on and off

Did not receive a response from Living Room Megans Lights (1C.F0.8D). Try #5 failed.
Did not receive a response from Living Room Megans Lights (1C.F0.8D). Try #5 failed.
Did not receive a response from Living Room Megans Lights (1C.F0.8D). Try #5 failed. diffrent lights too.

how might i fix this?

BLH
Advanced Member

6083 Posts

Posted - 10/14/2019 :  03:28:25 AM  Show Profile  Reply with Quote
Is this a recent change like replacement PLM? A new setup and it was always this way?
Wall switches or plugin modules?
Could be noise causing communications issues. Location with no module close enough the pass on the messages.
If they are Dual Band. They have a builtin communications test you may want to run. Should have information in the modules full manual telling you how to do it. Many it is just tap the Set Button four tiles to start it. Then observe other modules LED to see if they are flashing and Red Or Green.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Smarthome Forum © 2000-2019 Smartlabs, Inc Go To Top Of Page
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07