Talk About the Latest in Home Automation/Home Electronics -
Home Automation Forum

Smarthome Forum
Insteon Home Automation
Login or Register
 
Home | Profile | Register | Active Topics | Search | FAQ | Smarthome | Security and Privacy
 All Forums
 General Discussion
 Insteon
 Unable to establish connect with hub
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

richraine
Starting Member

USA
12 Posts

Posted - 03/12/2018 :  8:25:13 PM  Show Profile  Reply with Quote
All of a sudden I canít connect to my hub. Everything else internet related works fine. Is this part a system wide problem?

Tfitzpatri8
Administrator

USA
10615 Posts

Posted - 03/12/2018 :  10:17:16 PM  Show Profile  Reply with Quote
Iím still connecting to my Hub without any problems.

When you start the app, at what point does it give an error? What color is the led on the top, left, front of the Hub displaying?

Volunteer Moderator & Home Automation Enthusiast
Go to Top of Page

richraine
Starting Member

USA
12 Posts

Posted - 03/12/2018 :  10:47:09 PM  Show Profile  Reply with Quote
I just got it working. Part of the problem is related to the daylight savings change. If I reset the hub by disconnecting power, then go into settings, then house, I will find the Observe DST will be set to off and there is no time displayed. By selecting DST and clicking on time the right time will be displayed. Then backing out I can connect to the hub. They probably forgot to the problems that have been reported on previously when they updated the hub version 1014.
Incredible.
Thank you for your prompt reply. I canít tell you the many times you have saved me hours getting and keeping this mess of a system running!
Go to Top of Page

richraine
Starting Member

USA
12 Posts

Posted - 03/13/2018 :  8:59:57 PM  Show Profile  Reply with Quote
Gosh, I spoke too soon. I can no longer log onto my hub.. for what is worth, the led shows green.
Go to Top of Page

richraine
Starting Member

USA
12 Posts

Posted - 03/13/2018 :  10:53:53 PM  Show Profile  Reply with Quote
Gosh, I spoke too soon. I can no longer log onto my hub.. for what is worth, the led shows green.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Smarthome Forum © 2000-2018 Smartlabs, Inc Go To Top Of Page
Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07